taekwon-do szakosztály

A Taekwon-do szakosztály a 2012/13-as tanévben alakult Telkiben, a helyben lakó IV. Danos nemzetközi mester, Kánid és családja kezdeményezésére.

Az első edzéseket még a Muskátli parkban tartottuk, a kora őszi délutáni edzéseken ekkor ismerkedtek a harcművészet alapjaival az érdeklődők. Azóta több tucatnyian csatlakoztak, és kezdték el űzni a Taekwon-dot, egyre komolyabb tudásra téve szert.

A falu sportéletében a Taekwon-do sokakat érint: van, aki maga gyakorolja, van, akinek gyerekei, más családtagjai járnak ide. A sportnapokon, egészségnapokon többször tartottunk bemutatót, ott is találkozhattunk. Szakosztályunk tagjai megbízható, komoly emberek, akik barátként és sporttársként is mindig számíthatnak egymásra.

Az országos és nemzetközi színtéren is képviseltetjük magunkat, sportolóink rendszeresen versenyeznek, és kiváló eredményeket érnek el. Több országos bajnokságról, diákolimpiáról, hazai és itthoni rendezésű nemzetközi versenyről hoztunk érmeket – versenyzőink nemritkán a dobogó legfelső fokán állnak.

2015-ben az akkor II. Danos Sepp Yvette az olaszországi Jesolóban rendezett Világbajnokságon junior formagyakorlat kategóriában ezüstérmes lett.

További információk itt is olvashatók rólunk.

Klubélet, táborok, edzések

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.